Pravi

Kraj za spoznavanje swingerjev

Pogoji poslovanja

POGOJI UPORABE STRANI ffruit.eu

Ta dokument predstavlja pogoje uporabe, torej je potrebno za uporabo le te, skrbno prebrati in sprejeti. Pogoji uporabe, se lahko brez predhodne najave, kadarkoli spremenijo in začnejo veljati na dan najave in za vse uporabnike.

Uporabnik lahko postane vsaka oseba, ki ima napolnjenih 18 ( OSEMNAJST) let, katera sprejme in razume vse pogoje uporabe.

Z pristopom ffruit. se strinjate z vsemi pogoji uporabe in da ste stari najmanj 18 let, oziroma, da ste dopolnili dobo, za katero se smatra polnoletnost, v primeru da prihajate iz države, kjer 18 let ni meja polnoletnosti.

Z uporabo ffruit.eu, boste naleteli na besedila, avdio in video material z sex vsebino in ostalim materialom, ki so namenjeni izključno za ogled in uporabo pravno odraslih oseb.

OPIS IN NAMEN STRANI ffruit.eu

Forbidden fruit je družbeno omrežje, kateri vam po odprtju svojega profila omogoča, da stopite v kontakt z velikim številom uporabnikov in je dostopno vsem osebam starejšim od 18 let.

Osebni podatki, katere izpolnjujete v postopku za registracijo profila, morajo biti točni. Za njihovo verodostojnost odgovarja uporabnik, ta pa ima do njih tudi vedno dostop.

Podatki o spolu in imenu profila, kateri je viden drugim uporabnikom, se po začetnem vnosu ne morejo več spreminjati.

Vse podatke, katere objavljate in niso obvezni, objavljate na lastno odgovornost. Vsem uporabnikom priporočamo, da ste posebno previdni pri izbiri podatkov, ki jih vnašate v svoje profile, posebno na osebne podatke.

ffruit.eu, vam sporoča, da vnos podatkov o seksualni opredelitvi, religiji, verski pripadnosti in zdravju posameznega uporabnika ni obvezen podatek pri izdelavi profila, ter da je objavljanje takšnih podatkov prostovoljen izbor vsakega posameznika.

Fotografije in video posnetki, katere uporabnik objavi, lahko odkrijejo osebne in občutljive detajle iz življenja uporabnika in jih vsi uporabniki objavljate na lastno odgovornost. Vsak uporabnik z pristopom na ffruit.eu soglaša, da so fotografije in videoposnetki vidni in dostopni tudi drugim uporabnikom strani, a vse v skladu z pravili zasebnosti opisanih v tej izjavi.

Pristop in vidljivost datotek uporabnika v katerem so osebni podatki, email, sporočila.. so vidni samo pooblaščenim osebam, katere vodijo in urejajo ffruit.eu, a v primeru zakonitega zahtevka, se lahko le te izdajo na vpogled državnim organom.

ffruit.eu si pridržuje pravico, da zbira informacije uporabnika prejetih od drugega uporabnika, v primeru, da se dotični pritožuje. Vsaka pritožba bo pregledana in ugotovljena v skladu z pravilnikom in pravnih direktiv.

INFORMACIJE IN PODATKI KATERI SE ZBIRAJO SAMODEJNO

Uporabnik, kateri koristi komunikacijo, ki jo nudi web stran, npr. elektronska sporočila, na lastno odgovornost pristopa k takšni komunikaciji. Prepovedana je vsa komunikacija, katera vsebuje grožnje in žalitev po nacionalni, etični, politični, spolni in rasni osnovi. Ffruit.eu spremlja vse informacije o IP računa in emailov, katerega uporabnik uporablja.

LOKACIJA

Uporabnik web strani lahko koristi aplikacijo lociranja s koriščenjem pa ffruit.eu pridobiva podatke o trenutni lokaciji uporabnika.

Pridobljeni podatki o lokaciji uporabnika so anonimni na način, kateri ne odkriva osebnih podatkov uporabnika. Uporabniki se na lastno odgovornost odločijo, ali želijo lokacijo koristiti ali ne, da le to izključijo ali vključijo kadarkoli, na nastavitvah vaše naprave.

UPORABA VAŠIH PODATKOV

Osebni podatki uporabnika, se pridobivajo za statistično analizo strani, v skladu z zakoni, za izboljšanje in nadgradnjo naših uslug.

Uporabnik se z izdelavo profila strinja, na zbiranje osebnih podatkov, kateri se bodo koristili za obveščanje o promocijah, dogodkih, potovanjih in podobnih informacijah, kateri so morda v interesu uporabnika. Na ta način, želimo našim uporabnikom izpolniti pričakovanja in izboljšati naše usluge.

Z pristopom, se uporabnik strinja, da se mu občasno lahko dostavi reklamni material na registracijski email naslov, SMS, MMS sporočilo, na izključno telefonske številke iz uporabniške baze, ali z internim sporočilom, direktno v osebni inbox.

Forbidden Fruit uporablja osebne podatke uporabnika, da bi morebitne probleme, nastale v komunikaciji med uporabniki, rešili na objektiven, zakonit način, z upoštevanjem vseh standardov, medčloveških odnosov, evropskega zakonskega kodeksa.

Pridobivanje email sporočil iz strani ffruit.eu , je vaša odločitev in jo lahko kadarkoli vključite ali izključite.

INFORMACIJE GLEDE DRUGIH UPORABNIKOV

Uporabniku je strogo prepovedano, na katerikoli način uporabljati podatke drugih uporabnikov, v komercialne namene. V kolikor ffruit.eu dobi informacije o grožnji uporabnika drugemu uporabniku, ga ima pravico izbrisati, v primeru da bo kršil zgoraj navedena pravila.

GESLO

Geslo je identifikacijski podatek vsakega uporabnika, za koriščenje strani in uporabniškega imena. Bodite pazljivi in ne odkrivajte gesla tretji osebi. Predlagamo, da izberete geslo, katero bo drugim težko dostopno.

Uporabnik se zavezuje, da gesla ne bo odkrival tretji osebi in da bo po potrebi le-tega takoj zamenjal.

Neupoštevanje pravila zasebnosti, lahko pripelje do sodnega prekrška proti uporabniku. Uporabnik, je za svoje geslo sam odgovoren. Ffruit.eu ne prevzema nikakršne odgovornosti.

OSEBNI PODATKI - PREGLED IN SPREMEMBA

Vsak uporabnik ima možnost menjati naslednje podatke:

1. kontaktni email naslov

2. ponujene kategorije na profilu, fotografije in videoposnetke

3. kraj prebivališča

4. geslo

Navedene podatke, morajo uporabniki ažurirati na način, ki je v skladu z navodili, na profilu uporabnika. Ffruit.eu priporoča vsem uporabnikom, za pogosto menjavo gesel za pristop profilu, da se zmanjša možnost zlorabe. Na vsa morebitna vprašanja ali informacije o uporabi naše strani, se obrnite na nas.

ZAŠČITA

Ffruit.eu, je zaščita uporabnikov na prvem mestu, pod tem se razumeva zaščita in preprečevanje izgube in zlorabe vaših podatkov. Zavedamo se, da popolna zaščita ne obstaja, ampak naše tehnično osebje, konstantno deluje na zaščiti uporabnika. Pravni team naše strani, pa je odgovoren in zadolžen za sodno zaščito v primeru groženj.

PREIZKUSNO ČLANSTVO

Preizkusno članstvo, je namenjeno spoznavanju uporabe, naše strani. Po pretečenem periodu preizkusa, uporabnik nima več možnosti koriščenja, prav tako pa mu ni dovoljeno odpreti novega profila in tako, spet koristiti preizkusno članstvo. V primeru zlorabe, ima ffruit.eu pravico, preizkusno članstvo spremeniti, v polno članstvo ali suspendirati račun, v kolikor, se zlorabe ponavljajo ali so namerne.

DEAKTIVACIJA ALI BRISANJE PROFILA

Uporabnik, naši strani pristopa prostovoljno in zavestno in prav tako, lahko tudi zapusti status uporabnika.

Za brisanje profila uporabnika, je potrebno:

1. poslati sporočilo oddelku za informacije ( info@ffruit.eu)

2. prijaviti se z geslom in izbrisati profil

ZAŠČITA AVTORSKIH PRAVIC

ffruit.eu ima zaščiteno ime zato je vsaka uporaba imena ali logotipa prepovedana in kazniva. Ffruit.eu ima avtorsko zaščiten ves material, ki ga ni dovoljeno kopirati, menjati, prenašati, prikazovati ali prodajati brez predhodnega pismenega dovoljenja. Uporabniki ste individualno, osebno odgovorni za vse kar objavljate, kar vključuje vse podatke, kateri so delno ali kompletno dostopni vsem uporabnikom.

Z soglasjem in sprejetjem teh pravil, ste odgovorni za vse podatke, katere distribuirate preko ffruit.eu

PREPOVED

- objava vseh vrst vsebin, katere kršijo domače, evropske ali mednarodne zakone, kot so rasistični, žaljivi, grožnje, pedofilske vsebine, ali vsebine katere na drug način, prikazujejo otroke ali mladoletne osebe.

- objavljanje vsebin, ki so avtorsko zaščitene

- kraja identitete

- objava tujih osebnih podatkov

- lažno predstavljanje v imenu druge osebe

- objavljanje promocijskega materiala, brez predhodne odobritve ffruit.eu

- namerno pošiljanje vsebin, katere vsebujejo viruse ali druge računalniške vsebine, ki uničujejo, škodujejo računalniškemu hardveru, softveru ali podatkom

- javna objava podatkov, iz katerih se lahko ugotovi vaša ali tuja identiteta( ime, priimek, email naslov, tel. številke, imena vaših družbenih profilov..) brez predhodne odobritve ffruit.eu

Prepovedana vsebina vključuje, vendar ni omejena na:

Otroška pornografija (kdor je mlajši od 18 let)

Prisilna spolna dejavnost brez privolitve

Oralna, analna ali vaginalna penetracija s spolnimi organi, predmeti (dildo, trakovi itd.) ali prsti in vključuje besedilo ali dejanja, ki kažejo na pomanjkanje privolitve: posilstvo, sila, spanje, drogirano, omedlelo/omedlelo, kloroformirano, nezavestno, hipnotiziran, pijan, vinjen, opijen, zadrogiran, nakazan spolni odnos itd.

Nekdo, ki je pijan, speč, hipnotiziran ipd., ne more dati soglasja in je zato označen kot kršitev.

To vključuje alkohol in mamila – ne sme biti prisoten noben prikaz alkohola ali mamil, vključno s pločevinkami piva, kozarci šampanjca, džointi, bongi itd.


Vsako dejanje, ki vključuje zakrivanje obraza, kot je sedenje na obrazu, davljenje in igranje z dihanjem, zaradi zaznane nezmožnosti dihanja.

Bestialnost

To vključuje vsebino, ki prikazuje ali opisuje seks z živalmi in dejanja z nečloveškimi bitji (nezemljani, mitološka bitja itd.).

Zločini iz sovraštva

Nasilje ali ekstremno spolno nasilje in/ali bolečina. To vključuje orožje katere koli vrste.


Pohabljanje osebe ali dela telesa.

Kri katere koli vrste.

Scat, ki prikazuje ali prikazuje človeške iztrebke

bruhanje

Slike ali posnetki, vključno z vsemi, ki niso dali soglasja. To vključuje ljudi, ki niso v celoti vidni, na primer tiste, katerih obrazi niso vidni, ker so obrnjeni ali zamegljeni. Zameglitev slik/posnetkov v tem primeru ni dovoljena.

Forbidden Fruit dnevno spremlja vse objavljene vsebine uporabnikov.

Forbidden Fruit si pridržuje pravico delno ali kompletno brisanje vsebine, katere je uporabnik objavil brez predhodne odobritve, ter lahko uporabi vsa pravna sredstva proti uporabniku, kateri je kršil pravila koriščenja.

V opisu osebnega profila, hitrih zmenkov, načrtovanih potovanj, slikah in podobno ( razen v privat sporočilih) ni dovoljeno:

- pisati email naslova

- telefonskih številk

- kontaktov drugih oblik komunikacije (naslov profila družbenih mrežah, kanalih za komunikacijo Skype, Viber..)

- pisati ali nagovarjanje drugih profilov, za pregled validacij tretjemu profilu

Takšne objave, se bodo avtomatsko izbrisale, uporabnik bo opozorjen in v kolikor se bo to ponavljalo, bo profil sankcioniran brez nadaljnjega opozorila.

Forbidden Fruit je namenjen uporabnikom, ki upoštevajo pravila strani.

Poslovni profili in oglasi lahko vsebujejo zunanje povezave, vendar če njihova vsebina krši naše pogoje uporabe (kakršnakoli prepovedana vsebina/kršitve), bodo povezave takoj odstranjene s spletne strani ffruit.eu.

REKLAMACIJSKA POLITIKA

Vse pritožbe obravnavamo pošteno, dosledno in, kjer je to mogoče, rešimo v zadovoljstvo pritožnika. Pritožbo lahko vložite tako, da nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca ali info@ffruit.eu


POROČANJE O VSEBINI

Če na naši spletni strani naletite na kakršno koli vsebino, za katero menite, da je nezakonita ali brez privolitve, vas pozivamo, da nemudoma obvestite naš oddelek za podporo strankam, tako da pošljete poročilo na e-poštni naslov: info@ffruit.eu


Zavezani smo k obravnavanju in reševanju pritožb v zvezi z nezakonito vsebino ali vsebino brez privolitve v največ 1 delovnem dnevu. Po prejemu vaše pritožbe jo bo dodeljeni vodja podpore strankam potrdil, izvedel preiskavo in zagotovil odstranitev kakršne koli nezakonite vsebine ali vsebine brez privolitve v določenem roku. Za vzdrževanje evidenc in za namene poročanja bodo vse pritožbe zabeležene.


PRITOŽBENI POSTOPEK

Če ste brez vašega soglasja predstavljeni v kateri koli vsebini na našem spletnem mestu, imate pravico do tega

zahtevati odstranitev takega gradiva. Če želite začeti ta postopek, pošljite e-pošto na naslov: info@ffruit.eu Vključite vse bistvene podrobnosti, potrebne za identifikacijo konkretne zadevne vsebine, kot je URL, kjer jo je mogoče najti. Po prejemu vaše pritožbe bo naš namenski oddelek natančno ocenil, ali je bilo za zadevno vsebino pridobljeno potrebno soglasje. Če se izkaže, da je bila vsebina naložena brez privolitve prikazanega posameznika, bomo gradivo nemudoma in trajno odstranili s spletne strani. Vaše zadovoljstvo in zasebnost sta nam izjemnega pomena.


SPLOŠNE PRITOŽBE

Če ugotovite, da niste zadovoljni z našimi storitvami ali imate kakršna koli vprašanja v zvezi z vašim računom ali dejavnostmi z nami, se brez oklevanja obrnite na naš oddelek za podporo strankam po e-pošti: info@ffruit.eu Naša namenska ekipa za podporo strankam bo ocenila, ali lahko takoj odgovori na vašo poizvedbo. Če bo vaša poizvedba zahtevala več časa ali pozornosti, bodite prepričani, da smo v celoti predani njeni takojšnji obravnavi in rešitvi. Upoštevajte, da lahko te splošne pritožbe zahtevajo do 7 delovnih dni za rešitev.

POLITIKA VRAČILA

Naše storitve vključujejo brezplačno preizkusno obdobje, ki vam omogoča raziskovanje naše ponudbe. Tukaj je tisto, kar morate vedeti o vračilih:

  • Brezplačni preizkus: Uživajte v naših storitvah med preizkusom brez obveznosti. Prekličite kadar koli pred koncem preizkusnega obdobja brez kakršnih koli stroškov.

  • Brez vračila kupnine po nakupu: Ko po preizkusnem obdobju kupite premium članstvo, je plačilo dokončno in ga ni mogoče vrniti.

  • Preklic: Premium članstvo lahko kadar koli prekličete, vendar vam za preostalo obdobje ne bomo povrnili denarja.


Forbidden Fruit je registrirana blagovna znamka podjetja FFRUIT d.o.o. podjetje, registrirano na Hrvaškem, Evropa. Naše poslovanje in delovanje poteka pod hrvaško zakonodajo.

Jamstvo
zasebnosti

KDO SMO

Upravljamo najbolj dinamično socialno omrežje za odrasle Večina članov obiskuje Forbidden Fruit dnevno in tu prebijejo kar nekaj časa. Pridružiti se nam pomeni zabavati se z nami!
Zabavni ljudje. Brez bedakov. Skoraj. Naši člani so zabavni ljudje za druženje, ali samo klepet ali izmenjava fotk. Resno in sistemsko se trudimo omejiti nadležneže kolikor se le da.
Mar nam je za Forbidden Fruit. Ni nam vseeno za vas. Forbidden Fruit stalno izboljšujemo, da bi bil čimboljši, varen in vznemirljiv. Definitivno nismo ena od tistih strani, za katero se nihče ne zmeni.
Opozorilo: Ta spletna stran vsebuje vsebino za odrasle. S klikom na “Pridruži se nam” gumb potrjuješ, da imaš 18+ let in da je v tvoji skupnosti legalno gledati vsebino za odrasle.

Postani

sadež

Poveži se z drugimi pari, najdi naslednjo vročo zabavo ali izberi naslednje počitnice.
Si že član. Opozorilo: Ta spletna stran vsebuje vsebino za odrasle. S klikom na “Pridruži se nam” gumb potrjuješ, da imaš 18+ let in da je v tvoji skupnosti legalno gledati vsebino za odrasle.
Vodite klub, SPA ali drugo podjetje, povezano s svingerstvom? Obrnite se na našo skupnost z več kot 30.000 člani! Ustvari poslovni račun