A Forbidden Fruit-ról


Üdvözlünk a Forbidden Fruiton. Ezen a csodás helyes a fantáziáid valósággá válhatnak.


Azért vagyunk itt, hogy kibővítsük az élet középpontját a boldogság keresésére, kettes, hármas vagy négyes szex keretében. Itt vagyunk, hogy elnyeljük az örömöket, felfedezzük az intimitásunkat, és megosszuk titkainkat valakivel az állandó partnereink mellett. Használjuk ki az életet, mintha minden nap az utolsó volna. Használjuk az elménket, a testünket. Vedd fel ezt az életstílust.A Forbidden Fruit közösségi hálóként működik.
Csak egy kicsit… szexibb!

Szerezz új barátokat

Találkozz párokkal, szexi nőkkel és férfiakkal. Köss új barátságokat.

What’s Up eseményeken való részvétel

Gyorsrandiktól, privát partikon és útiterveken át egészen a hivatalos eseményekig

Csatlakozz vagy hozz létre olyan csoportokat, amelyeket szeretsz

Benne vagy az édeshármasban vagy szeretnél találkozni az eseményen résztvevőkkel?

Oszd meg és élvezd a fotókat, videókat

Tagjaink galériájában több ezer szexi fotó és videó tekinthető meg. Te magad is hozzáadhatsz néhányat.

Fotó és videó versenyek

Vegyél részt a versenyben legjobb fotóiddal/videóiddal, nyerj jutalmakat vagy szavazz a többi résztvevőre.

Hozz létre pezsdítő történeteket vagy élvezd másokét

Tudod, történetek! Fotók, videók, némi szöveg. Mindenki imádja ezeket… és 24 óra múlva eltűnnek.

Csevegj, csevegj, csevegj...

Lépj kapcsolatba és csevegj barátaiddal az új, beépített üzenetküldő funkcióval.

Validálj vagy validáltasd magad

El szeretnéd mondani a többieknek, hogy milyen menőek voltak a barátaid a partin? Validáld őket. Vagy fogadd a validálást. Akár egyenesen a Forbidden Fruit-tól.


Swingerrel vagy szex randival kapcsolatos vállalkozásod van?

Swinger klubb vagy SPA tulajdonos vagy? Esetleg szexi utazások szervezésével foglalkozol? Ez esetben tartogatunk számodra valamit! Keresd fel több, mint 30.000 tagot számláló közösségünket és add mindenki tudtára, hogy mivel is foglalkozol!

Üzleti adatlap létrehozása

Hozd létre üzleti adatlapod, tölts fel vonzó képsorozatokat, add meg a nyitvatartási időt, helyszínt és egyebeket. Építs nagyszerű követőtábort vállalkozásod köré.

Események közzététele

Hivatalos események létrehozása egyszerűen kezelhető felületen keresztül, jegyek értékesítése fizetői platformunk segítségével.

Csevegj a követőiddel

Speciális ajánlatok, események és egyebek közvetlen küldése a követőid számára.

Hirdetés

Használd ki weboldalunk szponzorált eseményekre és hirdetésekre vonatkozó lehetőségeit, melyeket esetleg más oldalakon nem tehetsz közzé.


Miről szól a swinger életmód

A swinger egy általad választott életstílus. A hagyományos társadalomban mások vagyunk, kirekesztettek. Miért? Mert más típusú kapcsolatot választottunk, mint a „rendes”. Az az út, amelyen járunk, őszinteséget, hosszú élettartamot, jobb minőséget és több pozitívumot jelent, és ami a leginkább a hihetetlennek tűnik másoknak, hogy boldog emberek vagyunk. Teljes életet élünk.

Az ágyunkban van az a személy, akit szeretünk és ápolunk. Az a személy, akivel megoszthatunk mindent, amiről sokan csak álmodoznak. Családunkból, barátainkból, üzleti munkatársainkból álló környezetünk nagy része elítélné életmódunkat. A döntés, hogy mi a teendő a mi személyes életünkben, a miénk, sőt, egy pár döntésénél, és ez nem károsítja családot és a barátokat.

Swingeléskor izgatjuk egymást és végül szexelünk egy másik partnerrel, mert “együtt csináljuk”.

Egy törhetetlen kapcsolat fontos része, hogy lassan megmutassuk a másiknak teljes valónkat.

Ha új swinger vagy, javasoljuk a soft swinget. Ez mit is jelent? Nézz más párokat partner csere nélkül, aztán valószínűleg meg fog jönni többhöz is a kedved.

Vannak párok, akik soft swingerek maradnak, míg mások már rögtön hard swingelnek, mert ez a jó nekik.

A partnerek cseréje, ugyanabban az ágyban vagy külön szobában, ez a te döntésed. Ne siess, adj magadnak esélyt. Néha érzékeink érzékenyebbek, ha partnerünk nincs velünk. Elég, hogy meghallgassák egymást anélkül, hogy egymást látnátok. A szeparációs pillanatok újragondolása néha különösen izgalmas a következő nap és az éjszaka, a saját szobában. Beszélhetsz és élvezheted az élményeket, és ez a lényeg az egészben, ez a lépés összefogja, és az életét könnyebbé és édesebbé teszi.

A swinger életmód fő szabálya az, hogy a NEM az törvény, sérelem érzése vagy akadékoskodás nélkül. Az egyetlen módja ennek az édes játéknak méltó játékosává válni, ha tiszteletben tartjuk a szabályait. Igen, a swinger egy olyan játék, amelyben felfedezzük egymást és magunkat. Különösen azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez az életmód a nők kinyilatkoztatása. Lehetővé teszi számukra, hogy szexualitásuknak minden aspektusát biztonságosan és kényelmesen körülvevő környezetben kutassa partnerével együtt. A modern, biztonságos no nem a társa kedvéért lesz swinger, hanem magának és örömének.

Ebben az életmódban részt vevők általában szervezettek, műveltek, családosak, tehát a modern közösség ideális modelljei, szeretik hasonló gondolkodású emberekkel tölteni az időt. A figyelem középpontjába kerülnek, valójában mindenkinek érdeke, hogy a swinger identitásukat diszkréten tartsák.

A legtöbb esetben a férfiak a swinger életmód kezdeményezői. A jó és stabil kapcsolatban úgy érzik, hogy a partnerek cseréje frissítésnek számít.

Ahogy gondoskodunk testünkről, gondoskodnunk kell érzelmeinkről is. Belépve ebbe a világba, szem előtt kell tartanunk, hogy a féltékenység esetleg megjelenhet. Ez a probléma békülős szex és őszinte beszélgetés révén megoldható. Ne töröld a profilodat egy kellemetlen éjszaka miatt. Ne add fel azonnal. A soft swing után egy idő után a partner cserére kerül sor. Ezek a helyzetek rendkívül izgalmasak. A tervezett szex alig lehet spontán. Néha az egyik partner nem szereti az új partnert, és talán érezheti úgy, mintha valamit meg kellene tennie, amit nem akar. Figyelj oda magadra, és ne csinálj semmit, amit nem szeretnél.

Néha előfordul, hogy egy swinger partin inkább csak a saját partnereddel vagy. Ez nem egy elveszett éjszaka vagy rossz este, csak úgy döntöttél, hogy az éjszakát így töltöd. Vannak párok, akiket jobban szeretsz, vannak, akiket kevésbé, de pont ezért tudsz választani. Swinger társaságban egész életen át tartó barátságokat fogsz létrehozni. Új emberekkel találkozol, akikkel közös érdeklődési köröd van. Ha belépsz egy új körbe, akkor részévé válsz. Idővel rendkívül kényelmesen és biztonságban érezheted magad ezekkel az emberekkel. A swinger társaságok szélesítik a látókört. Az életetek elkerülhetetlenül összefonódik, és nem maradsz egyedül a szexben. A swinger társagások nemcsak az orgiákról és szexről szólnak, hanem szórakoztatóak is, garantált a nevetés.

Érezd a kényeztetést. Elégítsd ki a kíváncsíságod és csatlakozz a Forbidden Fruithoz, a swingeresek kedvenc oldalához.

SWINGER PARTIK

Eleged van már a sok unalmas randiból, ahol a partnereid nem felelnek meg az elvárásaidnak? Az első swinger partidon való részvétel egy nagy és bátor döntés. Az oldalunkon néha láthatsz hirdetéseket a elkövetkezendő swinger partikról.

Több féle parti van

Swinger parti ismerkedés, privát parti csak néhány párral, nagy parti akár 30-100 párral, hétvégi parti, utazós parti...

SMERKEDŐS PARTI

Általában egy nagy parti, körülbelül 100 vagy annál több párossal, általában egy kávézóban, disco klubban vagy egy swinger klubban kerül megrendezésre. Ilyen nagy partinál helyi és regionális swinger párokkal is találkozhatsz. A szórakozás garantált. Az üdvözlő partin táncolnak, italoznak és szórakoznak a párok, és később, ha valakivel meg van a szikra, elvonulhattok egy kicsit privátabb helyre. A szervezők gondoskodnak arról, hogy a párok rendelkezésére álljanak játékszobál a szocializáláshoz. Jól szórakozol egy kényelmes és pihentető légkörben, amely lehetővé teszi a párok számára a könnyebb kommunikációt.

PRIVÁT PARTI

Egy parti, ahol csak néhány pár van. Az ilyen típusú parti mellett való döntés oka általában az, hogy Ön vagy ismeri a rendezőt vagy egy párt, aki részt vesz a partin. A különbség egy privát parti és egy üdvözlő parti között elég nagy. A párok swingelni jönnek a privát partira. A parti egyik legfontosabb része a vendéglátó és szervező. Ők felelősek a kellemes hangulat megteremtéséért, az összes párra odafigyelne, különös tekintettel az új párokra. Ha úgy dönt, hogy szervez egy bulit, komoly feladatnak áll elébe.

HÉTVÉGI PARTI

Általában egy swinger oldal vagy más szervezet szervezi. Általában pénteken kezdődik és vasárnap végződik. Általában péntek és szombat este kerül sor a témapartikra, a hangulat kiváló. A vendégek általában ugyanabban a szállodában, apartmanházban vagy villában szállnak meg. Lazíthatsz egy nyugodt légkörben, együtt vagy külön-külön, a szobádban. A napok is jól megtervezettek, azaz lehetnek túrák a területen, a medence vagy a csónak randik, látogatások pincészetekben és borkóstolók, valamint általános túrák a helyi látnivalóknál. A lazító hétvégek, a kikapcsolódás mellett, nagyon aktív swinger társalgásokat is kínálnak.

UTAZÁSOK

Akár egy évvel, akár több hónappal korábban. Általában sétahajózás, nyári vagy téli vakáció. Általában 3-7 napig tartanak. A szórakozás garantált, ahogy a kiváló szervezés, és swinger párok a világ minden tájáról is.

HATALMAS SWINGER PARTI

Ha jól szervezett, biztosítja az új emberekkel való találkozás lehetőségét, valamint a hosszú távú helyi swinger párokkal való lógást. A hely, az étel, az italok és a szórakozás magas szinten kell, hogy legyen, , és akkor a swinger móka gyorsan elindul. Ha új vagy a swinger életmódban, akkor egy nagy parti jó ötlet lehet. Sok párral fogsz találkozni és valószínűleg lendületes lesz.

A swinger világába lépve különböző párokkal találkozol majd. Az életedben új dimenziók fognak nyílni. Olyan párokkal is össze futsz futni, akiket már ismersz. Barátokat és kapcsolatokat fogsz létrehozni a világ minden tájáról származó emberekkel. Az idő, amit swingerkedéssel töltesz élvezetes és megfizethetetlen lesz, mert azt csináljátok majd, amit csak akarsz és szeretsz.

Mire van szükség egy jó swinger parti rendezéséhez?

Egy jó vendéglátónak gondoskodnia kell arról, hogy az a hely, ahol a partit tartják, megfelelő legyen. A helynek tisztának kell lennie, intim világítással, ami kíméletes a szemhez. Welcome ital és kellemes zene erősen ajánlott. A párok szeretnek jól szervezett partikba járni jó házigazdákhoz. Ismerkedj meg minden vendégeddel, és különös figyelmet fordíts az új párokra. Ha egy kezdő pár vagytok egy privát partin, akkor hagyd, hogy a többi pár közeledjen hozzátok. Lehet, hogy nem mindenkit találsz majd érdekesnek, de szabadon szórakozhatsz. Te magad hozod meg a döntéseket. A legtöbb kisebb swinger partiban a párok már ismerik egymást, tehát a szórakozás garantált.

Rajtad áll, hogy szórakozz és relaxálj. Csatlakozz a Forbidden Fruit-hoz. Lépj kapcsolatba párokkal, keresd meg a következő fülledt hangulatú partit és válaszd ki a következő nyaralásodat.

A bemutatott fotók szimbolikusak.

Csatlakozz

egy Fruit

Lépj kapcsolatba párokkal, keress rá a következő fülledt hangulatú partira, vagy válaszd ki a következő nyaralásod.
Már tag vagy. Figyelem: Ezen a weboldalon felnőtt tartalom található. A “Csatlakozás” gombra kattintva azt állítod, hogyelmúltál 18 éves és legálisan tekinthetsz meg felnőtt tartalmat.
Klubb, SPA vagy egyéb swinger helyszínnel kapcsolatos vállalkozás tulajdonosa vagy? Célozd meg a több, mint 30.000 tagot számláló közösségünket! Üzleti fiók létrehozása