Pravo

Mjesto za upoznavanje swingera

Politika privatnosti

VAŠA PRIVATNOST

Zaštita privatnosti svih korisnika koji pristupe stranici od najveće je važnosti za nas, te štitimo privatnost svih naših korisnika koji pristupe na web stranicu ffruit.eu.

Pristupom stranici, te izradom profila prihvaćate sva niže navedena pravila i uvjete o zaštiti korisnika naše stranice. Ukoliko Vam pravila ne odgovaraju, te se ne slažete s navedenim uvjetima, molimo da ne pristupate našoj stranici. Naša pravila su apsolutna i očekuje se od svih naših korisnika da ih se poštuje.

ffruit.eu pridržava pravo brisanja i gašenja svih korisničkih profila onih korisnika koji se u cijelosti ne pridržavaju pravila privatnosti i zaštite osobnosti.

Maloljetnim osobama je u cijelosti zabranjen pristup i korištenje web stranice ffruit.eu.

ZAŠTITA I OBJAVA PODATAKA KORISNIKA

Ffruit.eu poštuje sve pozitivne propise Republike Hrvatske i Europske Unije, te sve podatke koji su prikupljeni o pojedinom korisniku može u svakom trenutku na zahtjev nadležnih tijela predati sve sakupljene podatke ukoliko isti to zatraže u svrhu zaštite prava ffruit.eu. i njegovih korisnika.

Prikupljeni osobni podaci korisnika mogu biti predani nadležnim tijelima koje ih zatraži službenim putem u zakonom priznatom postupku, te jednako tako i u svim onim postupcima u kojima je ffruit.eu sudionik postupka po bilo kojoj osnovi.

Zahtjevi koje primimo od državnih tijela nadležnih za provođenje zakona ili trećih strana u vezi sa poštivanjem tuđih na zakonu zaštićenih prava i pravnih interesa, te intelektualnog vlasništva će od naše strane biti omogućen, a sa svrhom utvrđenja materijalnih činjenica za koje ffruit.eu ne odgovara, već je odgovornost na korisniku koji ih je putem nas učinio dostupnim trećim osobama.

Naše je slobodno pravo sve vaše osobne podatke proslijediti svim nadležnim organima ukoliko isti to zatraže u zakonom priznatom postupanju, a sve s ciljem i svrhom zaštite naših prava, prava povrijeđenog korisnika ili pak da se poštuju obveze vezane za sudske naloge ili procese u koje je uključena i naša stranica.

IZMJENE VAŠE PRIVATNOSTI

Ffruit.eu pridržava pravo slobodno mijenjati tekst o 'vašoj privatnosti' bez obavještavanja. Osobno provjeravajte tekst namjenjen Vašoj privatnosti.

UPORABA KOLAČIĆA (cookies) na webu ffruit.eu

  • Što su kolačići (cookies)

Web stranica odlaže tako imenovani „kolačić“ u pretraživač računala posjetitelja odnosno korisnika. Kolačići su tekstualne datoteke koje se spremaju na korisnikovo računalo i omogućavaju analize o korisnikovoj posjeti, broju posjeta i što ga zanima prilikom tih posjeta. U kolačiću su osnovni podaci o korisnikovom posjetu određene web stranice, npr. ime posjećene web stranice, koje obavlja na web stranici. Sadržaj kolačića se pohranjuje u računalu korisnika u posebnom direktoriju. Duplim klikom na datoteku dobijemo detaljnije informacije o posjećenoj web stranici, datumu i vremenu posjete. Svi ti podaci su pohranjeni i kod administratora web stranice, koju korisnik posjećuje.

Korisnik može obrisati kolačiće sa određenim postavkama, isključuje ih odnosno koristi sukladno uvjetima, a posljedično korisnik neće biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve funkcije web stranice. U osnovi, pretraživači su postavljeni tako da spremaju kolačiće ali sprečavaju postavljanje kolačića koji ne proizlaze iz područja zapisanog u adresnoj traci.

  • Vrste kolačića

  • Nužno potrebni kolačići

To su kolačići, koji su uvijek omogućeni i potrebni, kako bi osnovne funkcionalnosti stranice bile moguće. Uključuju kolačiće koji omogućavaju vaše nesmetano pretraživanje stranice čak i ako tokom pretraživanja posjetite neku drugu web stranicu. Pomažu da vaša prijava i odjava prođe neometano i glatko a istovremeno pridonose većoj sigurnosti te su u skladu s propisima.

  • Izvedbeni i funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju poboljšavanje funkcionalnosti naše web stranice. Omogućavaju da web stranica zapamti vaše odabrane mogućnosti. Pomažu nam poboljšati brzinu djelovanja web stranice odnosno vašeg pretraživanja weba, pomažu nam zapamtiti web mjesta koje češće koristite.

ZAVRŠNE ODREDBE

Svim korisnicima jamčimo apsolutnu privatnost i zaštićenost osobnih podataka, te foto i video materijala kojeg su objavili u odnosu na bilo koju treću osobu koju bi eventualno takvi osobni podaci zanimali, a sve s ciljem zakonske zaštite podataka.

Korisnici koji krše bilo koji dio ovih uvjeta korištenja ili vrše nezakonite i zakonski kažnjive radnje nisu zaštićeni našom sigurnošću podataka. U takvoj situaciji proslijedit ćemo podatke o korisniku nadležnom tijelu na njihov zahtjev, a u slučaju da tijekom redovitih provjera uočimo neku od tih radnji, podatke ćemo poslati policiji: posebno kada se radi čak i o nagovještaju ili insinuaciji zlostavljanja i iskorištavanja djece, distribucije dječje pornografije, trgovine ljudima i drugo nasilje. Takvo ponašanje je strogo zabranjeno i mi se strogo ograđujemo od toga te ćemo koristiti sve informacije koje su nam dostupne kako bismo osigurali da počinitelji budu zakonski kažnjeni.

ffruit.eu temelji se na entuzijazmu, ideji i pokretačkoj snazi osnivača u nadi da će našim korisnicima pružiti najbolju moguću platformu i način za pronalaženje voljnih, ugodnih, seksualnih, erotskih, prijateljskih, ljubavnih i ljudskih odnosa, te stvaranje veza između ljubitelja erotskog kontakta. Naša je misija učiniti sve što je u našoj moći kako bismo svojim korisnicima pomogli da ostvare svoje fantazije i želje, organizacijom zabavnih sadržaja, no bilo kakva zlouporaba našeg portala neće biti dopuštena i bit će najstrože sankcionirana.


Forbidden Fruit je registrirani zaštitni znak tvrtke FFRUIT d.o.o. tvrtka, registrirana u Hrvatskoj, Europa. Naše poslovanje i aktivnosti podliježu hrvatskim zakonima.

Diskrecija
zagarantirana

TKO SMO MI

Mi vodimo najdinamičniju društvenu mrežu za odrasle Većina naših članova posjećuje Forbidden Fruit svakodnevno i provodi mnogo vremena tu. Priključivanje nama znači zabavu!
Zabavni ljudi. Bez kretena. Skoro. Naši članovi su zabavni ljudi, otvoreni za sastanke ili partijanje. Neki samo žele chetati ili podijeliti fotografije. Mi se trudimo da zadržimo broj trolova i drugih kretena što je moguće nižim.
Nama je stalo do Forbidden Fruita. Nama je stalo do tebe. Svakodnevno radimo na Forbidden Fruitu kako bismo ga učinili boljim, sigurnijim i uzbudljivijim mjestom. To definitivno nije jedna od onih pustih ˮstranica duhovaˮ za koju nikoga nije briga.
Upozorenje: Ovo je stranica sa sadržajem za odrasle. Klikom na opciju “Pridruži nam se” potvrđujete da imate 18+ godina i da je legalno gledanje sadržaja za odrasle u vašoj zajednici.

Postani

Fruit

Povežite se s drugim parovima, potražite sljedeći vrući party ili izberite vaš budući godišnji odmor.
Već ste član. Upozorenje: Ovo je stranica sa sadržajem za odrasle. Klikom na opciju “Pridruži nam se” potvrđujete da imate 18+ godina i da je legalno gledanje sadržaja za odrasle u vašoj zajednici.
Vodite li klub, SPA ili druge poslove povezane sa swingom? Stupi u kontakt sa zajednicom sa 30,000+ članova! Kreiraj poslovni račun