Pravo

Mesto za upoznavanje swinger-a

Politika privatnosti

VAŠA PRIVATNOST

Zaštita privatnosti svih korisnika koji pristupe stranici od najveće je važnosti za nas, te zato štitimo privatnost svih naših korisnika koji pristupe web stranici ffruit.eu.

Pristupom stranici i izradom profila prihvatate sva dole navedena pravila i uslove o zaštiti korisnika naše stranice. Ukoliko Vam pravila ne odgovaraju ili se ne slažete s navedenim uslovima, molimo da ne pristupate našoj stranici. Naša pravila su apsolutna i zahtevamo da ih svi naši korisnici poštuju.

ffruit.eu zadržava pravo brisanja i gašenja svih korisničkih profila korisnika koji se u potpunosti ne pridržavaju uslova korišćenja i pravila o zaštiti privatnosti.

Maloletnim osobama je striktno zabranjen pristup i korišćenje web stranice ffruit.eu.

ZAŠTITA I OBJAVA PODATAKA KORISNIKA

ffruit.eu poštuje sve zakonske propise Republike Hrvatske i Europske Unije i sve prikupljene podatke o pojedinačnom korisniku može u svakom momentu, na zahtev nadležnih organa, predati istim ukoliko isti to zatraže u svrhu zaštite prava ffruit.eu. i njegovih korisnika.

Prikupljeni lični podaci korisnika mogu se predati nadležnim organima koji ih zatraže službenim putem u zakonom priznatom postupku, kao i u svim onim postupcima u kojima je ffruit.eu sudionik postupka po bilo kojoj osnovi.

Zahtevi koje primimo od državnih tela nadležnih za provođenje zakona, ili neke treće stranke, u vezi sa poštovanjem tuđih zakonom zaštićenih prava, pravnih interesa i intelektualne svojine će sa naše strane biti izvršeni, sve u svrhu utvrđivanja materijalnih dokaza za koje ffruit.eu ne snosi odgovornost, već odgovornost snosi korisnik koji ih je putem naše mreže učinio dostupnim trećim licima.

Zadržavamo pravo da sve Vaše lične podatke prosledimo nadležnim organima, ukoliko isti to zatraže u zakonski priznatom postupku, a sve s ciljem zaštite naših prava, prava povređenog korisnika ili ispunjavanja obveze vezane za sudske procese u koje je uključena i naša stranica.

IZMENE VAŠE PRIVATNOSTI

ffruit.eu zadržava pravo slobodno menjati tekst o 'Vašoj privatnosti' bez obaveštavanja, pa zato s vremena na vreme proverite odeljak koji se tiče Vaše privatnosti.

UPOTREBA KOLAČIĆA (cookies) na web stranici ffruit.eu

  • Šta su kolačići (cookies)

Web stranica pohranjuje takozvane „kolačiće“ u pretraživač korisnika. Kolačići su tekstualne datoteke koje se odlažu na korisničkom računaru i omogućavaju analize o korisničkim posetama, njihovom broju i tome šta korisnika zanima prilikom tih poseta. Kolačić sadrži osnovne podatke o korisnikovim posetama određene web stranice, npr. ime te web stranice. Sadržaj kolačića se pohranjuje na računaru korisnika u posebnom direktoriju. Duplim klikom na datoteku dobijamo detaljnije informacije o posećenoj web stranici, datumu i vremenu posete. Svi ti podaci su pohranjeni i kod administratora web stranice, koju korisnik posećuje.

Korisnik može obrisati kolačiće koristeći određene postavke, isključiti ih, odnosno koristi ih u skladu sa uslovima, ali nakon toga korisnik neće biti u mogućnosti da u potpunosti koristiti sve funkcije web stranice. U suštini, pretraživači su koncipirani tako da pohranjuju kolačiće, ali sprečavaju postavljanje kolačića koji ne proizlaze iz područja zapisanog u adresnoj traci.

  • Vrste kolačića

  • Neophodni kolačići

To su kolačići koji su uvek dostupni i potrebni kako bi stanica bila poptpuno fukcionalna. Uključuju kolačiće koji omogućavaju nesmetano pretraživanje stranice, čak i ako tokom pretraživanja posetite neku drugu web stranicu. Pomažu da Vaša prijava i odjava prođu nesmetano i glatko, a istovremeno doprinose većoj sigurnosti, pa su u skladu s propisima.

  • Izvedbeni i funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju poboljšanje funkcionalnosti naše web stranice. Osiguravaju da web stranica zapamti Vaše izbore. Pomažu nam da poboljšamo brzinu rada web stranice, odnosno Vaše pretrage i omogućavaju nam da zapamtimo stvari koja najčešće koristite.

ZAVRŠNE ODREDBE

Svim korisnicima garantujemo apsolutnu privatnost i zaštitu ličnih podataka, kao i foto i video materijala koje su objavili, od bilo kog trećeg lica koje bi ti lični podaci eventualno zanimali, a sve s ciljem zakonske zaštite podataka.

Od zaštite podataka nisu zaštićeni oni korisnici koji na bilo koji način krše ove odredbe, odnosno oni koji čine zakonima nedopuštene i kažnjive radnje. U tom slučaju ćemo podatke koji su nam dostupni o korisniku koji je takve radnje počinio, ili ih planira, proslediti zakonom predviđenim organima gonjenja ili pravosudnim telima, a u slučaju da bilo koju od takvih radnji uočimo pri redovnim proverama odnosno administriranju našeg portala, samoinicijativno ćemo o tome obavijestiti policiju: posebno kada je reč i o najmanjoj insinuaciji i/ili pokušaju seksualnog iskorišćavanja dece ili distribuciji dečije pornografije, trgovini ljudima, fizičkom i drugom nasilju i slično. Takvo ponašanje strogo zabranjujemo, osuđujemo i od istog se ograđujemo, te ćemo poduzeti sve moguće dostupne nam informacije da se počinitelji otkriju i zakonski kazne.

ffruit.eu je zasnovan na entuzijazmu, ideji i pokretačkoj snazi osnivača, s namerom da svim svojim korisnicima pružimo najkvalitetniju platformu i novi način za sklapanje dobrovoljnih, ugodnih, seksulanih, erotskih, prijateljskih, ljubavnih i ljudskih kontakata i da jednostavno povežemo ljubitelje erotskog dodira. Naša misija je da učinimo sve što je u našoj moći kako bismo pomogli našim korisnicima da ostvare svoje želje i maštanja, da se dobro zabave, ali naglašavamo da bilo kakvu zloupotrebu našeg portala nećemo tolerisati i da će svaka zloupotreba biti strogo sankcionisana.


Forbidden Fruit je registrovani zaštitni znak FFRUIT d.o.o. firma, registrovana u Hrvatskoj, Evropi. Naše poslovanje i aktivnosti su pod zakonom Hrvatske.

Diskrecija
zagarantovana

KO SMO MI

Mi vodimo najdinamičniju društvenu mrežu za odrasle Većina naših članova posećuje Forbidden Fruit svakodnevno i provodi mnogo vremena tu. Priključivanje nama znači zabavu!
Zabavni ljudi. Bez kretena. Skoro. Naši članovi su zabavni ljudi, otvoreni za sastanke ili partijanje. Neki samo žele ćaskati ili podeliti fotografije. Mi se trudimo da zadržimo broj trolova i drugih kretena što je moguće nižim.
Nama je stalo do Forbidden Fruita. Nama je stalo do tebe. Svakodnevno radimo na Forbidden Fruitu kako bismo ga učinili boljim, sigurnijim i uzbudljivijim mestom. To definitivno nije jedna od onih pustih ˮstranica duhovaˮ za koju nikoga nije briga.
Upozorenje: Ovo je stranica sa sadržajem za odrasle. Klikom na opciju “Pridruži nam se” potvrđujete da imate 18+ godina i da je lagalno gledanje sadržaja za odrasle u vašoj zajednici.

Postani

Fruit

Povežite se s drugim parovima, potražite sledeću vruću žurku ili izberite naredni godišnji odmor.
Već ste član. Upozorenje: Ovo je stranica sa sadržajem za odrasle. Klikom na opciju “Pridruži nam se” potvrđujete da imate 18+ godina i da je lagalno gledanje sadržaja za odrasle u vašoj zajednici.
Vodite li klub, SPA ili druge poslove povezane sa swingom? Povežite se sa zajednicom od 30.000+ članova! Kreiraj poslovni akaunt