Locul

Locul de întâlnire a practicanţilor swinging

Termeni & condiţii

TERMENII DE UTILIZARE pentru website-ul ffruit.eu

Acest document cuprinde termenii de utilizare, prin urmare este obligatoriu să citiţi, să înţelegeţi şi să acceptaţi termenii de utilizare pentu a accesas website-ul ffruit.eu. Termenii de utilizare pot fi modificaţi în orice moment fără notificare, iar modificările vor fi utilizate imediat şi aplicate de către toţi utilizatorii.

Utilizatorii trebuie să aibă cel puţin 18 (optsprezece) ani în momentul înregistrării şi trebuie să înţeleagă şi să accepte termenii de utilizare.

Înregistrându-vă pe ffruit.eu, sunteţi de acord cu toţi termenii de utilizare şi confirmaţi fapul că aveţi cel puţin 18 ani sau că aveţi vârsta considerată a fi vârsta de majorat, acolo unde legea dictează că vârsta de majorat nu este de 18 ani.

Accesând ffruit.eu, veţi găsi texte şi materiale audio şi video cu conţinut explicit sexual şi alte materiale destinate utilizării şi vizualizării doar de către persoane adulte din punct de vedere legal.

DESCRIEREA ŞI GHIDUL DE UTILIZARE a ffruit.eu

Forbidden Fruit este o reţea socială care oferă utilizatorilor un set de instrumente pentru a intra în contact cu comunitatea sa globală, formată exclusiv din persoane de peste 18 ani.

În formularul online de înregistrare, vă solicităm să furnizaţi câteva informaţii de a căror acurateţe sunteţi pe deplin responsabili, motiv pentru care aceste date sunt accesibile în orice moment şi pot fi schimbate sau actualizate.

Informaţiile prinvind sexul şi numele de pe profilul dumneavoastră, care sunt vizibile altor utilizatori, nu pot fi schimbate.

Toate datele non-obligatorii pe care le afişaţi pe pagina dumneavoastră sunt la discreţia dumneavoastră. Recomandăm utilizatorilor să fie precauţi atunci când aleg ce informaţii să afişeze pe pagina de profil, aspect valabil în special în cazul anumitor informaţii.

ffruit.eu afirmă în mod explicit că orice informaţii privind preferinţele utilizatorului, religia, etnia sau starea de sănătatea, atât fizică, cât şi sexuală şi mentală, nu sunt necesare şi sunt, prin urmare, informaţii pe care utilizatorul alege dacă să le posteze sau nu.

Fotografiile şi videoclipurile postate de utilizator pot afişa anumite informaţii sensibile despre utilizator şi, prin urmare, utilizatorul le publică pe propria răspundere. Fiecare utilizator al website-ului ffruit.eu acceptă să ne permită editarea acestor fotografii şi videoclipuri şi accesibilitatea altor utilizatori pe website conform drepturilor la confidenţialitate ale utilizatorilor descrise în prezentul document.

Accesul la fişierele de computer despre un anumit utilizator, care conţin informaţii personale, mesaje, emailuri, conversaţii şi alte tipuri de corespondenţă scrisă este acordat doar anumitor persoane care conduc şi editează website-ul ffruit.eu, iar în cazul unei solicitări legale, aceste informaţii vor fi trimise către organismul de aplicare a legii corespunzător.

ffruit.eu are dreptul de a colecta informaţii despre utilizator, primite de la alţi utilizatori referitoare la orice reclamaţie. Fiecare reclamaţie va fi evaluată conform regulilor ffruit.eu şi reglementărilor legale.

INFORMAŢII COLECTATE AUTOMAT

Prin utilizarea liniilor de comunicare oferite de website, de exemplu mesaje electronice, utilizatorii intră în contact la propria discreţie. Conversaţiile care conţin ameninţări sau jigniri pe bază de naţionalitate, religie, preferinţe politice, etnie, gen sau rasă sunt interzise.

ffruit.eu monitorizează automat orice informaţie de pe adresa IP a dispozitivului utilizatorului şi adresa de email folosită.

LOCAŢIE

Utilizatorii website-ului pot, de asemenea, utiliza aplicaţia de serviciu de localizare, prin urmare, prin utilizarea aplicaţiei, ffruit.eu colectează informaţii despre locaţia curentă a utilizatorului.

Aceste date sunt procesate anonim într-o formă care nu vă identifică personal şi sunt utilizate doar pentru a facilita anumite funcţii ale aplicaţiei bazate pe geolocalizare. Serviciile de localizare pot fi activate sau dezactivate de către utilizator în orice moment prin accesarea setărilor dispozitivului utilizatorului.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informaţiile personale ale utilizatorilor noştri sunt procesate pentru a analiza statistic traficul website-ului, pentru a verifica respectarea legilor, pentru a îmbunătăţi conţinutul şi serviciile noastre şi pentru a personaliza conţinutul şi stilul website-ului pe baza necesităţilor dumneavoastră.

Prin crearea unui profil, utilizatorii sunt de acord cu colectarea datelor personale şi utilizarea acestora pentru a trimite notificări despre promoţii, evenimente, călătorii şi alte informaţii similare care pot fi de interes pentru utilizator. În acest mod, sperăm să ne ridicăm la aşteptările utilizatorilor noştri şi să ne îmbunătăţim seviciile.

Prin acceptarea termenilor de utilizare, utilizatorii sunt de acord să primească ocazional materiale promoţionale exclusiv pe adresa de email de înregistrare sau mesaje SMS şi MMS exclusiv pe numerele de mobil din baza de date a utilizatorului sau mesaje private direct în căsuţa de inbox.

ffruit.eu utilizează informaţiile despre utilizatori pentru a rezolva orice eventuale probleme de comunicare şi relaţionale dintre utilizatori într-un mod obiectiv şi legal, menţinând în acelaşi timp standardele ridicate în relaţiile interpersonale, stabilite pe bază de respect, protejând demnitatea şi standardele reglementărilor legale europene.

Primirea de corespondenţă din partea ffruit.eu este o alegere personală şi, prin urmare, poate fi activată sau dezactivată în orice moment de către utilizator.

INFORMAŢII PRIVIND ALŢI UTILIZATORI

Nu este permisă utilizarea oricăror informaţii despre alţi utilizatori în scop comercial, de spam, hărţuire sau ameninţări. ffruit.eu îşi rezervă dreptul de a închide conturile celor care folosesc astfel informaţiile despre alţi utilizatori sau celor care încalcă, în orice mod, termenii de utilizare.

PAROLA

Parola este o informaţie de identificare a unui anumit utilizator care permite utilizarea website-ului şi alegerea unui nume de utilizator. Se recomandă precauţie atunci când dezvăluiţi parola către o parte terţă. Vă sugerăm să alegeţi o parolă care nu este uşor accesibilă unei părţi terţe.

Fiecare utilizator este personal responsabil pentru crearea şi păstrarea secretă a parolei unice corelate la profilul creat.

Prin accesarea website-ului, sunteţi de acord să nu distribuiţi parola unei părţi terţe şi, în cazul în care o parte terţă află parola dumneavoastră, sunteţi de acord să o schimbaţi imediat.

Încălcarea regulilor menţionate în această secţiune poate duce la proceduri juridice împotriva dumneavoastră.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentu confidenţialitatea propriei parole şi ffruit.eu nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care o parte terţă află parola respectivă.

REVIZUIREA ŞI SCHIMBAREA DATELOR PERSONALE

Fiecare utilizator al website-ului ffruit.eu are dreptul de a schimba următoarele date cu caracter personal:

 1. Adresa de email de contact;

 2. Profilul, fotografiile şi videoclipurile;

 3. Oraşul, regiunea şi ţara de rezidenţă;

 4. Parola.

Vă rugăm să vă actualizaţi imediat informaţiile, dacă acestea se modifică, prin autentificarea în cont şi urmarea instrucţiunilor de pe ecran.

ffruit.eu vă solicită insistent să schimbaţi periodic parola pentru a reduce riscul accesului neautorizat în contul dumneavoastră.

Orice comentarii și întrebări referitoare la utilizarea site-ului nostru web vor primi un răspuns prompt după trimiterea întrebării către biroul nostru de asistență.

SEGURANȚĂ

Forbidden Fruit a făcut tot ce a putut pentru a pune securitatea utilizatorilor noștri pe primul loc. Am implementat măsuri de securitate pentru a proteja și a preveni pierderea, utilizarea greșită și modificarea informațiilor aflate sub controlul nostru. Măsurile de securitate presupun servere și fișiere securizate. Deși recunoaștem că securitatea perfectă nu există, echipa noastră tehnică lucrează în mod constant pentru a vă asigura utilizarea în siguranță a site-ului nostru. Echipa noastră juridică este pregătită pentru a se asigura că securitatea juridică a paginii noastre rămâne intactă.

Forbidden Fruit nu garantează disponibilitatea conținutului și serviciilor sale în orice moment de pe orice dispozitiv și/sau sistem de operare. Toate conținuturile și serviciile sunt publicate cu cele mai bune intenții, dar fără nicio garanție de acuratețe sau funcționalitate. Forbidden Fruit nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele directe sau indirecte create prin utilizarea conținutului și serviciilor oferite de site.

CALITATEA DE PROBA

Calitatea de membru de probă este destinată ca utilizatorul să se familiarizeze cu caracteristicile portalului web FF. După încheierea perioadei de probă, utilizatorul nu mai are dreptul la o nouă perioadă de probă și nu are voie să facă un nou profil în acest scop. În caz de încălcare a acestei reguli, FF își rezervă dreptul de a transforma statutul de membru al unui astfel de utilizator din probă în de bază, sau dreptul de a suspenda un astfel de cont, dacă utilizarea greșită este repetată sau intenționată.

DEZACTIVAREA SAU ȘTERGEREA PROFILULUI

Trebuie să accesați site-ul nostru din propria voință și să îl puteți părăsi în același mod.

Pentru a părăsi site-ul, trebuie să:

 1. Trimiteți un mesaj biroului nostru de asistență;

 2. Conectați-vă cu parola și ștergeți profilul.

PROTECȚIA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE A Ffruit.eu

ffruit.eu deține numele și sigla, astfel încât orice utilizare a fiecăreia este interzisă și se pedepsește legal.

ffruit.eu conține material protejat prin drepturi de autor care nu poate fi copiat, modificat, trimis, distribuit, afișat și vândut fără permisiunea scrisă explicită.

Utilizatorii sunt responsabili individual, personal pentru orice conținut pe care îl publică, inclusiv conținutul disponibil complet sau parțial altor utilizatori, precum și conținutul oferit unuia sau mai multor utilizatori. Fiind de acord cu termenii de utilizare, utilizatorii sunt de acord să își asume responsabilitatea personală pentru orice conținut pe care îl distribuie prin ffruit.eu.

Interzis

 • Publicarea oricărui și a întregului conținut ilegal prin legile și reglementările interne, europene sau internaționale, cum ar fi conținutul rasist, ofensator, amenințător sau pedofil sau conținutul care prezintă în orice fel copii sau minori.

 • Publicarea conținutului protejat prin drepturi de autor

 • Furt de identitate

 • Publicarea informațiilor personale ale unei terțe părți

 • Reprezentare falsă și luarea numelui unui terț

 • Publicarea conținutului promoțional fără permisiunea prealabilă scrisă din partea Forbidden Fruit

 • Trimiterea conștientă de conținut care conține viruși sau cod care în orice fel distruge, limitează sau dăunează funcționalității hardware-ului, software-ului sau datelor.

 • Publicarea publică a informațiilor care vă pot valida identitatea dvs. sau a unui terț (nume și prenume, adresa de e-mail sau poștală, număr de telefon, adresele și numele profilurilor dvs. pe rețelele de socializare, datele dvs. de utilizator pe alte servicii de comunicare - Skype etc. ) fără permisiunea prealabilă scrisă din partea Forbidden Fruit.

Conținutul interzis include, dar nu se limitează la:

Pornografie infantilă (oricine cu vârsta sub 18 ani)

Activitate sexuală forțată/neconsensuală

Pătrunderea orală, anală sau vaginală de organe sexuale, obiecte (dildo, curele, etc.) sau degete și include formularea sau acțiunile care indică lipsa consimțământului: viol, forță, adormit, drogat, rătăcit/înnegrit, cloroformat, inconștient, hipnotizat, beat, intoxicat, ebriat, drogat, sex cu pietre etc.

Cineva care este beat, doarme, hipnotizat etc. nu poate da consimțământul și, prin urmare, este clasificat drept încălcare.

Acestea includ alcool și droguri – nu poate fi prezentă nicio expunere de alcool sau droguri, inclusiv cutii de bere, pahare de șampanie, articulații, bong-uri etc.


Orice act care implică acoperirea feței, cum ar fi așezarea pe față, sufocarea și jocul de respirație, din cauza incapacității percepute de a respira.

Bestialitate

Aceasta include conținut care descrie sau descrie sexul cu animale și acțiuni cu creaturi non-umane (extratereștri, creaturi mitologice etc.).

Urasc crimele

Violență sau violență sexuală extremă și/sau Durere. Aceasta include arme de orice fel.


Mutilarea unei persoane sau a unei părți a corpului.

Sânge de orice fel.

Scat, care înfățișează sau afișează fecale umane

Vărsături.

Imagini sau clipuri, inclusiv pe oricine nu și-a dat consimțământul. Aceasta include persoanele care nu sunt pe deplin vizibile, cum ar fi cele ale căror fețe nu sunt vizibile deoarece sunt întoarse sau neclare. Încețoșarea imaginilor/clipurilor nu este permisă în acest caz.

Forbidden Fruit monitorizează zilnic tot conținutul publicat de utilizatori.

Forbidden Fruit are dreptul de a șterge parțial sau complet conținutul publicat de utilizator, fără a anunța în prealabil utilizatorul și din orice motiv, și de a începe procedurile legale corespunzătoare împotriva utilizatorului care a încălcat condițiile de utilizare.

În descrierea profilului dvs. personal, a datelor de viteză, a planurilor de călătorie, a fotografiilor sau în altă parte (cu excepția mesajelor private) nu aveți voie să:

- scrie adrese de e-mail

- numere de telefon

- sau contacte pentru alte forme de comunicare (adrese de profil pe rețelele de socializare, alte platforme de comunicare de exemplu Skype, Viber și similare).

- scrieți și invitați alte profiluri pentru a vedea validările pe un al treilea profil.

Astfel de postări vor fi șterse automat, utilizatorul va fi avertizat, iar dacă repetă un astfel de comportament profilul poate fi sancționat de Forbidden Fruit fără avertisment.

Forbidden Fruit este destinat utilizatorilor care respectă principiile de comportament legal.

Profilurile de companie și anunțurile ar putea avea linkuri externe, dar în cazul în care conținutul lor încalcă termenii și condițiile noastre (orice conținut interzis/încălcări), linkurile vor fi eliminate imediat de pe site-ul ffruit.eu.

POLITICA DE PLÂNGERI

Toate reclamațiile sunt tratate corect, consecvent și ori de câte ori este posibil soluționate spre satisfacția reclamantului, puteți depune o plângere contactându-ne prin formularul nostru de contact sau la info@ffruit.eu


RAPORTAREA CONȚINUT

În cazul în care întâlniți pe site-ul nostru orice conținut pe care îl considerați ilegal sau neconsensual, vă îndemnăm să notificați prompt Departamentul nostru de asistență pentru clienți, trimițând un raport la adresa de e-mail: info@ffruit.eu


Ne angajăm să soluționăm și să rezolvăm reclamațiile privind conținutul ilegal sau neconsensual în maximum 1 zi lucrătoare. La primirea plângerii dvs., un manager de asistență pentru clienți desemnat va confirma aceasta, va efectua o investigație și va asigura eliminarea oricărui conținut ilegal sau neconsensual în intervalul de timp specificat. Pentru a menține înregistrări și în scopuri de raportare, toate reclamațiile vor fi înregistrate.


PROCEDURA DE APEL

Dacă sunteți prezentat în orice conținut de pe site-ul nostru web fără consimțământul dvs., aveți dreptul de a face acest lucru

solicita eliminarea unui astfel de material. Pentru a iniția acest proces, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: info@ffruit.eu Includeți toate detaliile esențiale necesare pentru a identifica conținutul specific în cauză, cum ar fi adresa URL la care poate fi găsit. După primirea contestației dvs., departamentul nostru dedicat va evalua cu atenție dacă a fost obținut consimțământul necesar pentru conținutul în cauză. În cazul în care devine evident că conținutul a fost încărcat fără acordul persoanei descrise, vom elimina prompt și definitiv materialul de pe site. Satisfacția și confidențialitatea dumneavoastră sunt de cea mai mare importanță pentru noi.


PLÂNGERI GENERALE

Dacă sunteți nemulțumit de serviciile noastre sau aveți întrebări legate de contul sau activitățile dvs. cu noi, nu ezitați să contactați Departamentul nostru de asistență pentru clienți prin e-mail: info@ffruit.eu Echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți va evalua dacă vă pot adresa prompt întrebarea. În cazul în care întrebarea dvs. necesită mai mult timp sau atenție, vă rugăm să fiți sigur că ne angajăm pe deplin să o gestionăm și să o rezolvăm cu promptitudine. Vă rugăm să rețineți că aceste reclamații generale pot necesita până la 7 zile lucrătoare pentru rezolvare.

POLITICA DE RAMBURĂRI

Serviciile noastre includ o perioadă de probă gratuită, permițându-vă să explorați ofertele noastre. Iată ce trebuie să știți despre rambursări:

 • Probă gratuită: bucurați-vă de serviciile noastre în timpul perioadei de încercare fără nicio obligație. Anulați oricând înainte de încheierea perioadei de încercare, fără taxe.

 • Fără rambursări după cumpărare: după ce achiziționați un abonament premium după perioada de încercare, plata este finală și nerambursabilă.

 • Anulare: vă puteți anula oricând abonamentul premium, dar nu vor fi emise rambursări pentru perioada rămasă.


Forbidden Fruit este marcă înregistrată de FFRUIT d.o.o. companie, înregistrată în Croația, Europa. Afacerile și activitățile noastre sunt în conformitate cu legea Croației.

Granţia
confidenţialităţii

CINE SUNTEM

Conducem Cea Mai Captivantă Reţea Socială Pentru Adulţi Majoritatea membrilor noştri vizitează Forbidden Fruit zilnic şi petrec mult din timpul lor aici. A vă alătura nouă înseamnă a vă distra cu noi!
Persoane distractive. Fără nesimţiţi. Aproape. Membrii noştri sunt persoane amuzante cu care vă puteţi întâlni sau petrece. Sau cu care doar puteţi conversa sau împărtăşi fotografii. Încercăm să menţinem numărul de troli şi alţi nesimţiţi cât mai mic posibil.
Ne Pasă de Forbidden Fruit. Ne Pasă de Dumneavoastră. Depunem eforturi pentru a face Forbidden Fruit un loc mai bun, mai sigur şi mai captivant. Acesta, cu siguranţă, nu este unul dintre website-urile fantomă, de care nu-i pasă nimănui.
Avertizare: Acest website oferă conţinut pentru adulţi. Apăsând butonul “Alătură-te acum”, conformaţi că aveţi vârsta de 18+ şi că este legal să vizualizaţi conţinut pentru adulţi în comunitatea dumneavoastă.

Devino

Fruit

Conectează-te cu cupluri, caută următoarea petrecere fierbinte sau alege-ţi următoarea vacanţă.
Eşti deja membru. Avertizare: Acest website oferă conţinut pentru adulţi. Apăsând butonul “Alătură-te acum”, conformaţi că aveţi vârsta de 18+ şi că este legal să vizualizaţi conţinut pentru adulţi în comunitatea dumneavoastă.
Ești proprietarul unui club, SPA sau a unei afaceri asociate cu swinging? Interacționează cu comunitatea noastră formată din peste 30.000 de membrii! Creează un Cont Afacere