За Забранения Плод


Добре дошли в Forbidden Fruit. Това е мястото, което ще накара фантазиите ви да се превърнат във ваш начин на живот.


Ние сме тук, за да разширим фокуса на живота в търсене на щастие като двойка, тройка или четворка. Ние сме тук, за да се поддадем на удоволствията, да открием интимността си и да споделим тайните си с някой друг освен с постоянния си партньор. Нека да хванем живота за рогата, сякаш всеки ден е последен за нас. Нека използваме нашите умове, телата и чувствата си.Да влезем в един нов начин на живот.Забраненият плод работи като социална мрежа.
Просто е, ами... по-секси!

Срещнете нови приятели

Запознайте се с нови двойки, секси жени и мъже. Създайте нови приятелства.

Посетете събитията What’s Up

От бързи срещи, частни партита, планове за пътуване до официални събития

Присъединете се или създайте групи, които харесвате

Харесвате ли конкретна практика като тройка или искате да се срещнете със служители на събитието?

Споделяйте и се наслаждавайте на снимки и видеоклипове

Хиляди секси снимки и видеоклипове са в галериите на нашите членове. И вие сами можете да добавите още.

Фото и видео конкурси

Участвайте в конкурса с най-добрите си снимки/видеоклипове, спечелете награди или гласувайте за записи на други членове.

Създавайте горещи истории или се наслаждавайте на други

Нали знаеш, истории! Снимка, видео, малко текст. Всички го харесват... И изчезва след 24 часа.

Чат, чат, чат...

Свържете се и разговаряйте с новите си приятели чрез нашия вграден месинджър.

Валидирайте или получете валидиране

Искате ли да кажете на другите колко готини са били някои от вашите приятели на парти. Валидирайте ги. Или получете потвърждение. Дори от Забранения плод.


Имате бизнес, свързан със суингър или секс запознанства?

Водите ли суинг клуб? Или спа? Организирате ли секси пътувания? Имаме нещо за вас! Свържете се с нашата общност от над 30 000 членове и ги уведомете какво правите!

Създайте страницата на Вашия бизнес

Създайте своя бизнес страница с привлекателни снимки, работно време, местоположение и др. След това изградете страхотна общност от фенове около нея.

Публикувайте вашите събития

Създавайте официални събития чрез прост интерфейс, създавайте билети и се възползвайте от нашата платежна платформа, за да ги продавате.

Разговаряй с твоите фенове

Свържете се директно с феновете си със специални оферти, събития и други.

Рекламирайте

Възползвайте се от нашия уебсайт чрез спонсорирани събития и рекламни банери, които може да не поставите на други уебсайтове.


Какво представлява Swinging Lifestyle

Суингът е начинът на живот, който сте избрали. В традиционното общество ние сме различни, белязани, дори. Защо? Защото сме избрали по-различен вид взаимоотношения отколкото е обичайно. Маршрут, по който доверието, честността и дълготрайността на съвместния ни живот са по-качествени и положителни, а това, в което повечето не вярват, е, ние сме щастливи хора. Животът ни е пълноценен.

В леглото ни е човекът, когото обичаме и ценим. Човекът, с когото споделяме всичко, за което много хора само мечтаят. Нашата среда, създадена от нашите семейства, приятелите, бизнес партньорите, в по-голямата си част ще оцени начина ни на живот. Лицемерието, от което сме заобиколени през повечето време, ни кара да се занимаваме със суингинг на друго ниво. Решението какво да правим в личния си живот е наше, или по-добре казано, решение на двойка, и то не вреди на семействата ни и приятелите.

При суинга се възбуждаме взаимно, като гледаме и евентуално правим секс с различен партньор, защото сме “заедно в това”.

Във фокуса на нашия живот това е златното звено на една неразрушима връзка. Ние се разкриваме един пред друг бавно.

Ако сте нови в суинга, изберете мекия тип. Какво означава това? Наблюдавате друга двойка, без да разменяте партньорите. Бъдете меки суингъри, докато тялото ви и умът ви “накарат” да направите повече.

Някои двойки си остават меки суингъри завинаги, докато други пробват хард суинга веднага, защото усещат, че това е правилно!

Смяна и размяна на партньорите, едно и също легло или отделни стаи, това е ваше решение. Не бързайте, дайте си шанс. Понякога сетивата ни са по- чувствителни, когато партньорът ни не е с нас. Достатъчно е да се чуваме, без да се виждаме. Преживяването на моментите на раздяла понякога е особено вълнуващо на следващия ден и нощ, в уединението на собствената ви стая. Можете да говорите и да се вълнувате от преживяното и това е смисълът на всичко това, защото сте решили да направите тази стъпка заедно и тя е направила живота ви по-сочен и сладък.

Основното правило на суинга е, че НЕ е закон, без да се обиждат или нараняват чувства. Единственият начин да се превърнете в достоен играч в тази сладка игра е да уважавате нейните правила. Да, суингът е игра, в която изследваме един друг и себе си. Бихме искали специално да подчертаем, че този начин на живот е откровение за жените. Той им позволява да изследват всички аспекти на своята сексуалност в безопасна и комфортна среда заедно с партньора си. Модерната, сигурна жена не започва суинг заради партньора си, а заради себе си и своето удоволствие.

Хората, които участват в този начин на живот, обикновено са организирани, образовани, семейни хора и като такива са идеалният модел на съвременната общност. Те разменят опита си със съмишленици, като разговарят. Те не обичат да са център на внимание, всъщност в интерес на всички е да запазят своята суинг идентичността им да бъде лична и дискретна.

В повечето случаи мъжете са инициаторите на суинг начина на живот. Една добра и стабилна връзка усеща размяната на партньори като освежаване. Партньори получават нова връзка, а отношенията им - по-високо ниво.

Както се грижим за тялото си, така трябва да се грижим и за емоциите си. Навлизайки в този свят, трябва да имаме предвид, че в крайна сметка може да се появи ревност. Този проблем може да бъде решен чрез честен разговор между партньорите и със секс за сдобряване. Не изтривайте профила си заради една неудобна нощ. Не се отказвайте веднага. Преминавайки от мек суинг към по-дълбок вид, вие трябва да разменяте партньорите си. Тези ситуации са изключително вълнуващи. Планираният секс едва ли може да да бъде спонтанен. Понякога единият от партньорите може да не хареса новия си партньор и това да го накара да се чувства така, сякаш трябва да направи нещо, което не иска иска да прави. Вслушвайте се в себе си и не се принуждавайте да правите каквото и да било.

Понякога се случва така, че прекарвате суинг-вечерята единствено с партньора си. Това не е пропиляна нощ или лоша хангара, просто така сте решили да да прекарате нощта. Някои двойки ви харесват повече, други по-малко, затова ви е позволено да избирате. В суинг компания ще създадете връзки за цял живот приятелства за цял живот. Ще срещнете нови хора, с които имате общи интереси. Просто ще се “кликнете”. Навлизайки в нов кръг, ще пожелаете да станете част от него. С време ще започнете да се чувствате комфортно и сигурно с тези хора. В махалата ще разширите хоризонтите си. Ще се запознаете отблизо с двойките. Животът ви неминуемо ще започне да се преплита и няма да остане само върху секса. Суингърските места не са само оргии и секс, те са пълни и със страхотно забавление, смях и развлечения.

Позволете си да усетите удоволствието. Подхранвайте любопитството си и се присъединете към Забраненият плод - мястото за срещи на суингърите..

СВИНГЕРСКИ ПАРТИТА

Уморени сте от ходенето на безброй срещи на кафе, на които двойките не задоволяват очакванията ви. Идването ви на първото суинг парти е голямо съвместно решение. На нашата страница от време на време можете да видите реклама за организирани суинг партита.

Съществуват различни видове партита

Суинг парти за среща и посрещане, частно парти само с няколко двойки, голямо парти с 30-100 двойки, уикенд парти, парти за пътуване...

ПАРТИ ЗА СРЕЩИ И ПОСРЕЩАНЕ

Обикновено е голямо парти с около 100 или повече двойки, организирано обикновено в кафене, дискотека или суингър клуб. На такова голямо парти имате възможност да се запознаете с местни и регионални суинг двойки на едно място. Обикновено заедно с чудесни забавления и веселие. Запознайте се и поздравително парти буквално означава танци, напитки и забавление, а по-късно, ако с някого “кликнете”, преместване на по-добро място. Организаторите се уверяват, че двойките разполагат със зали за игра, които да използват за общуване. Ще се забавлявате в комфортна и релаксираща атмосфера, която ще позволи на двойките да общуват по-лесно.

ЧАСТНО ПАРТИ

Представлява парти, на което присъстват само няколко двойки. Решението да отидете на този вид парти обикновено се ръководи от факта, че или познавате организатора или някоя двойка, която вече е присъствала на партито. Разликата между частното парти и партито за запознанства е голяма. Двойките идват, за да се разменят на частно парти. Добрият домакин и организатор на партито е решаващо звено на партито. Те са тези, които отговарят за създаването на приятна атмосфера, разговарят с всички двойки и полагат специални грижи за новите двойки. Ако решите да организирате парти, гледайте на това като на сериозна задача.

УИКЕНД ПАРТИ

Обикновено се организира от суинг страница или друга организация. Денят на пристигане на партито е петък, а краят на партито е неделя. Обикновено петъчните и съботните вечери са нощите на тематичните партита, така че забавлението е отлично. Гостите обикновено се намират в един и същи хотел, апартамент комплекс или вили. Можете да се забавлявате в спокойна атмосфера, заедно или поотделно, в стаите си. Дните също са добре планирани, което означава, че може да има обиколки на района, места за прекарване на басейн или лодка, посещения на винарни и организирани дегустации на вина, както и общи обиколки на местните забележителности. Swinging Уикендите, освен за почивка, позволяват и много активни суингърски срещи.

ПЪТУВАНИЯ

Организират се до една година или няколко месеца предварително. Обикновено са круизи или летни или зимни ваканции. Обикновено са с продължителност от 3 до 7 дни. Гарантират ви забавление заедно с отлична организация и суинг двойки от цял свят.

ГОЛЯМО СУИНГ ПАРТИ

Когато е добре организирано, ви дава възможност да се запознаете с нови хора, както и да се забавлявате с дългогодишни местни суинг двойки. Мастото, храната, напитките и забавленията са на високо ниво, а суинг забавлението започва бързо. Ако сте нови в суингърския начин на живот, посещението на голямо парти може да е добра идея. Ще се запознаете с много двойки и вероятно ще станете част от някоя суинг комбинация.

Навлизайки в света на суинга, ще се запознаете с различни двойки. Животът ви ще придобие ново измерение. Като ходите на партита, ще се сблъскате с двойки, които които вече познавате, както и да се запознаете с някои нови. Ще създадете приятелства и връзки със съмишленици от цял свят. Времето, което прекарвате в суингърска компания ще стане удобно, приятно и безценно, защото правите това, което искате и обичате.

Какво е необходимо, за да организирате добро суинг парти?

Добрият домакин трябва да се увери, че пространството, в което се провежда партито, разполага с всичко необходимо за този тип събитие. Пространството трябва да е чисто и подредено и да има интимно осветление, което да е лесно за очите. Насърчават се приветливите напитки и приятната музика. Двойките обичат да ходят на добре организирани партита с качествени домакини. Не забравяйте да опознаете гостите си и да се погрижите специално за всички нови двойки. Ако сте нова двойка на частно парти, позволете на другите двойките да се обърнат към вас. Възможно е не всяка двойка да ви е интересна, но можете да се чувствате свободни да се забавлявате. Вие сами вземате всички решения. На повечето по-малките суинг партита двойките вече се познават, така че суинг забавлението е гарантирано.

От вас зависи да се отпуснете и да се забавлявате. Присъединете се към Забранения плод. Свържете се с двойки, потърсете следващото горещо парти или изберете следващата си почивка.

Представените снимки са символични.

Стани

Плод

Свържете се с двойки, потърсете следващото горещо парти или изберете следващата си почивка.
Вече сте член. Внимание: Този уебсайт предоставя съдържание за възрастни. Като щракнете върху бутона “Присъедини се сега” вие потвърждавате, че сте 18+ на възраст и че е законно да гледате съдържание за пълнолетни във вашата общност.
Управлявате ли клуб, СПА или друг бизнес, свързан със суингинг? Свържете се с нашата общност от 30 000+ членове! Създайте Фирмен Акаунт