O Forbidden Fruit


Dobrodošli na Forbidden Fruit, to je mesto, ki vam bo omogočilo, da vaše fantazije postanejo vaš življenjski stil.


Tu smo, da razširimo življenjski fokus z iskanjem sreče v dvoje, troje ali četvero. Tu smo, da se prepustimo užitkom, odkrijemo svojo intimo in svoje skrivnosti delimo še z nekom, ki ni naš stalni partner. Ugriznimo v življenje kot da je vsak dan zadnji. Izkoristimo naše možgane v kombinaciji s telesi in vsemi našimi sokovi. Vstopimo v nov stil življenja.Forbidden Fruit deluje kot socialno omrežje.
Je samo, no ... bolj seksi!

Srečaj nove prijatelje

Srečaj nove pare, sexy ženske in moške. Ustvari nova prijateljstva.

Udeležba na dogodkih

Od hitrih zmenkov, privatnih zabav, potovalnih načrtov do uradnih dogodkov

Pridruži se ali ustvari skupino

Ali ti je všeč določena stvar kot npr. trojček, ali želiš srečati člane skupine?

Deli in uživaj v slikah in videih

Tisoče sexy slik in videov je v galerijah naših članov. In kakšno lahko dodaš tudi ti.

Natečaji slik in videov

Pridruži se natečaju s svojo najboljšo fotko ali videom, zasluži si nagrado ali glasuj prispevkom ostalih.

Ustvari vroče zgodbe ali uživaj v drugih

Saj več, zgodbe! Slika, video, nekaj besedila. Vsi jih obožujejo... In zginejo po 24 urah.

Klepetaj, klepetaj, klepetaj...

Kontaktiraj in klepetaj s svojimi novimi prijatelji preko naše klepetalnice.

Validiraj oz. bodi validiran

Hočeš povedati ostalim, kako kul so bili nekateri tvoji prijatelji na zabavi. Validiraj jih. Ali bodi validiran sam. Celo s strani Forbidden Fruita.


Ali vodiš posel povezan s swingerstvom ali zmenki?

Ali vodiš swingerski klub? Ali welness? Ali organiziraš sexy potovanja? Mi imamo nekaj zate! Izkoristi našo 30.000+ člansko skupnost in jim sporoči s čim se ukvarjaš!

Ustvari svojo poslovno stran

Ustvari svoj poslovno stran z privlačnimi fotografijami, objavi urnik, svojo lokacijo in več. Nato zgradi angažirano skupnost okrog nje.

Objavi svoj dogodek

Ustvari uradni dogodek preko enostavnega vmesnika, ustvari karte in izkoristi naš plačilni sistem za njihovo prodajo.

Klepetaj s feni

Kontaktiraj svojim fanom direktno posebne ponudbe, dogodke in več.

Oglašuj

Okoristi se z načim portalom tako, da sponzoriraš dogodke in objaviš banerje, ki jih mogoče ne bi smel na kakšno drugo spletno stran.


Za kaj se gre pri življenskem slogu Swinganja

Svinganje je življenjski stil, ki ste ga izbrali. V tradicionalni družbi smo drugačni, pa tudi označeni ljudje. Zakaj? Zato ker smo izbrali drugačen način medsebojnih odnosov od običajnih. Pot, v kateri je zaupanje, poštenje in trajanje skupnega življenja, kvalitetnejše, bolj pozitivno in tisto kar nam nihče ne verjame, mi smo srečni ljudje. Naše življenje je izpopolnjeno.

V svoji postelji imamo osebo, ki jo imamo radi, jo ljubimo in cenimo. Osebo, s katero delimo vse tisto o čemer mnogi ljudje samo sanjajo. Naša okolica, ki jo sestavlja družina, prijatelji, poslovni partnerji, bi naš način življenja v večini primerov obsojali. Hinavščina, s katero smo obkroženi nas spodbudi k temu, da gremo pri svinganju že korak dlje. Odločitev je naša, bolje rečeno, odločitev para, kaj bomo počeli s svojo intimo, s tem pa niti malo ne škodimo zgoraj navedenim ljudem, ki nas vsakodnevno obkrožajo.

V svinganju se medsebojno vzburjamo, s tem ko gledamo in končno sexamo z drugim partnerjem, brez slabe vesti, saj smo “v tem” skupaj.

V fokusu naših življenj je to zlati člen nezlomljive zveze. Počasi se odkrivamo en drugemu.

Če ste novi v svingerstvu, začnite z bolj mehko različico. Kaj to pomeni? Gledanje drugega para, brez menjave partnerjev. Bodite v mehkem svingerstvu dokler vas možgani in telo ne “prisilijo” v nekaj več.

Nekateri pari za vedno ostanejo v mehki različici in to je treba spoštovati, nekateri pa že prvo noč vstopijo v trdo različico, saj čutijo, da je to tisto kar iščejo.

Menjava in zamenjava partnerjev, ista postelja ali dve sobi, to je vaša odločitev. Ne hitite, dajte si priložnost. Včasih so čuti bolj občutljivi, če partnerja ni ob nas. Dovolj je že, če se medsebojno slišite, ampak se ne vidite. Ponovno podoživljanje ločenih trenutkov je včasih še posebej zanimivo v naslednjih dneh in nočeh v intimi vaših skupnih prostorov. Govorili boste in se vzburjali na podlagi doživetega, to pa je bistvo vsega, saj ste se skupaj odločili, da zagrizete v življenje, izbrali ste prepovedano sadje (Forbidden Fruit) in vaše skupno življenje je postalo izjemno vznemirljivo, sočno in sladko.

Glavno pravilo svingerstva je to, da v kolikor nekdo reče NE, ta beseda postane zakon, brez zamer. Samo tako spoštujete pravila svinganja in postanete dostojen igralec v tej sladki igri. Da, svinganje je igra, v kateri se raziskujemo. Posebej poudarjamo, da je ta življenjski stil odkritje žensk. Omogoča ženski da odkrije vse vidike svoje spolnosti in želja v varnem in udobnem okolju v prisotnosti svojega partnerja. Moderna in prepričana ženska ne vstopi v svingerstvo zaradi partnerja, temveč zaradi sebe in svojega užitka.

Osebe, ki se pridružijo temu življenjskemu stilu so v glavnem organizirani, izobraženi, največkrat družinski ljudje in predstavljajo idealen model moderne skupnosti. O svojem življenjskem stilu govorijo in izmenjujejo izkušnje z ljudmi istega mišljenja. Ne želijo se izpostavljati, vsem je v interesu, da njihova svingerska identiteta ostane v okviru zasebnosti in diskretnosti.

V večini primerov so moški pobudniki vstopa v svingerstvo. Dobrem in stabilnem odnosu je menjava partnerja osvežitev. Partnerji dobijo novo skupno vez in zveza preide na nov, višji nivo.

Kakor skrbimo za svoje telo, tako moramo skrbeti tudi za naša čustva. Moramo se zavedati, da z vstopom v ta svet, kdaj pa kdaj pride tudi do ljubosumja. Iskren pogovor med partnerji bo rešil tudi ta problem, ki se ponavadi konča z dobrim, pomirjujočim sexom. Ne brišite svojega profila zaradi ene noči, v kateri ste se mogoče znašli v neprijetni situaciji. Ne odnehajte takoj. S prehodom iz mehke različice v globlji svinging, pride tudi do izmenjave partnerjev. Te situacije so zelo razburljive. Dogovorjen sex je le redko spontan. Včasih nekaterim partnerjem ne bodo odgovarjali drugi partnerji, tu pa se pojavlja tisti neprijeten občutek, da nekaj morate, a ne želite. Vsekakor poslušajte sebe in ne silite se v nič, kar ne želite.

Včasih se zgodi, da boste na svingerskih druženjih samo s svojim partnerjem. To ni izgubljen večer ali slabo druženje, temveč vaša odločitev, da ste se ta večer odločili preživeti tako. Nekateri pari vam bolj odgovarjajo, drugi manj, zato obstaja izbor. V svingerskem društvu in druženju nastajajo doživljenjska prijateljstva. Spoznavate nove ljudi, s katerimi delite iste teme in interese. Enostavno se povezujete. Z vstopom v nov, skrivnosten krog, želite postati del tega kroga. Sčasoma dojamete, da se v krogu teh ljudi počutite varno in prijetno. Na svingerskih druženjih širite svoja obzorja. Pare spoznate intimno. Življenja se vam začnejo prepletati in ne ostanejo samo na ravni sexa. Svingerska druženja niso omejena na orgije in sex, spremlja jih dobra šala, smeh in fenomenalna zabava.

Prepustite se užitkom. Potešite svojo radovednost in se pridružite Forbidden Fruit. Poiščite naslednjo vročo zabavo ali izberite svoje naslednje počitnice.

SVINGERSKE ZABAVE

Naveličali ste se številnih dogovorjenih kavic, ob katerih pari niti niso izpolnili vaših pričakovanj. Odhod na vašo prvo svingersko zabavo je velika skupna odločitev. Na naši strani so objavljeni oglasi organiziranih svingerskih zabav.

Obstajajo različne vrste zabav

Spoznavne svingerske zabave, zasebne zabave z nekaj pari, velike zabave s 30-100 parov, vikend zabava, potovalna zabava...

SPOZNAVNA ZABAVA

je najpogosteje velika zabava z več kot 100 pari, največkrat organiziran v velikih barih, diskotekah ali svingerskih klubih. Na tako veliki zabavi imate priložnost spoznati lokalne in regionalne svingerske pare. Največkrat ob dobri animaciji in zabavi. Spoznavna zabava dobesedno pomeni ples, pijačo, zabavo in če se z nekom ujamete, naredite korak naprej. Organizatorji parom nudijo tudi ’playroom’ za druženje. Vsekakor se boste zabavali, mirna in sproščujoča atmosfera pa parom omogoča lažjo in enostavno komunikacijo.

ZASEBNA ZABAVA

je zabava z nekaj pari. Za takšno zabavo se najpogosteje odločijo tisti, ki poznajo organizatorja ali pa par, ki gre na to vrsto zabave in so z njim v preteklosti že svingali. Razlika med spoznavno zabavo in zasebno zabavo je velika. Na zasebne zabave pari pridejo z namenom, da bi svingali. Dobri domačini in organizatorji so zelo pomemben člen zabave. Oni so tisti, ki morajo ustvariti primerno atmosfero, komunicirati s pari in dobro skrbeti za nove pare. Če se odločite, da bi organizirali zabavo, vzemite to kot zelo resno nalogo.

VIKEND ZABAVO

največkrat organizira svingerska stran ali organizator, ki se ukvarja s prirejanjem takšnih zabav. Prihod na mesto dogodka je petek, odhod pa v nedeljo. Petek in sobota so v glavnem večeri tematskih zabav, tako da je odlično vzdušje zagotovljeno. Gostje so največkrat nameščeni v istem hotelu, apartmajih ali vilah. Ob sproščenem vzdušju se lahko družite skupaj z ostalimi ali pa ločeno po sobah. Tudi dan je dobro planiran. Organizirani so ogledi okolice, druženje na bazenih, ladjah, obiski vinarn, degustacije vina in splošno spoznavanje lokalnih znamenitosti in zanimivosti. Svingerski vikendi poleg sproščanja ponujajo tudi zelo aktivna svingerska druženja.

POTOVANJA

se organizirajo in planirajo za nekaj mesecev vnaprej. Največkrat so to križarjenja, poletne in zimske počitnice. Običajno trajajo od 3 do 7 dni. Zagotovljena vam je animacija, ki jo spremlja dobra organizacija in pa prihod številnih svingerskih parov iz celega sveta.

VELIKA SVINGERSKA ZABAVA

v dobri organizaciji omogoča spoznavanje novih ljudi, med drugim pa tudi druženje z dolgoletnimi lokalnimi svingerskimi pari. Prostor, hrana, pijača, zabava na visoki ravni, ampak prava svingerska zabava se začne relativno hitro. Če ste novi v tem življenjskem stilu, je odhod na svingersko zabavo dobra odločitev. Spoznali boste veliko parov in mogoče celo zašli v eno izmed svingerskih kombinacij.

Z vstopom v svinganje boste spoznali različne pare. Vaše življenje je dobilo novo dimenzijo. Pri obiskovanju zabav boste srečali pare, ki jih že poznate in spoznali nove. Sklenili boste nova prijateljstva in govorili z ljudmi istega mišljenja po celem svetu. Čas, ki ga preživite v svingerski družbi vam postaja prijetno in neprecenljivo, s tem pa ugajate sebi, saj počnete tisto kar imate radi in kar želite.

Kaj je potrebno za organizacijo dobre svingerske zabave?

Dober gostitelj mora poskrbeti, da ima prostor vse, kar je potrebno za takšno vrsto druženja. Prostor mora biti čist in urejen, intimna razsvetljava pa bo prijetna za vsako oko. Zaželena je pijača dobrodošlice in prijetna glasba. Pari radi obiskujejo dobro organizirane zabave s kvalitetnim gostiteljem. Potrudite se, da spoznate vse svoje goste, še posebej pa tiste nove. Če ste ravno vi tisti novi par, ki je prišel na zabavo, pustite ostalim parom, da se vam približajo. Vsak par vam ne bo zanimiv, vseeno pa se lahko zabavate. O vsem ostalem odločate sami. V glavnem se na manjših svingerskih zabavah pari poznajo že od prej, zato je svingerska zabava zagotovljena.

Na vas je, da se sprostite in uživate. Pridružite se Forbidden Fruit strani in pridite na vroče zabave.

Predstavljene fotografije so simbolične.

Postani

sadež

Poveži se z drugimi pari, najdi naslednjo vročo zabavo ali izberi naslednje počitnice.
Si že član. Opozorilo: Ta spletna stran vsebuje vsebino za odrasle. S klikom na “Pridruži se nam” gumb potrjuješ, da imaš 18+ let in da je v tvoji skupnosti legalno gledati vsebino za odrasle.
Vodite klub, SPA ali drugo podjetje, povezano s svingerstvom? Obrnite se na našo skupnost z več kot 30.000 člani! Ustvari poslovni račun